Sneeuw op Kreta

Een paar weken geleden postte ik wat over sneeuw op Kreta, en ik had een foto beloofd. Een goede Kretenzische vriendin van ons stuurde deze foto’s. Georgia van Elixir een kruidenwinkel in Agios Nicolaos. Hele andere beelden dan wat we gewend zijn van de vakantie. Juli 2011 hadden we tussen de 35 en 40 graden tijdens onze Griekse vakantie.

Sneeuw op KretaSneeuw op Kreta
Terwijl we ons hier in Nederland zorgen maken over wel of geen Elfstedentocht, hoor ik net dat het sneeuwt op Kreta. Hoe grappig, vorig jaar juli liep ik daar en was het tussen de 35 en 40 graden. Ik ben benieuwd of ik wat foto’s te pakken kan krijgen van Agios Nicolaos in de sneeuw. Maar bedenk wel dat veel mensen daar geen echte verwarming hebben. Die hadden ze nooit nodig, en als ze het nodig hadden stookten ze een vuurtje. Daar zijn ze nu ook afhankelijk van.

Sneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaSneeuw op Kreta, west Kreta, in de bergen bij ChaniaTherisos canyon, Tableland of Omalos (1040 m. height) and the entrance of Samaria Canyon.

4.00 avg. rating (60% score) - 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *