Sweet pepper met zachte kaas

Je ziet ze tegenwoordig heel vaak bij onze groot grutter zoals we die noemen als we geen reclame willen maken 🙂 Daar zitten ze met z’n zessen in een bakje. Die zijn bij ons thuis zo op. Maar je kan ze heel makkelijk zelf maken, als je maar de juiste spullen weet te vinden. Het is zo makkelijk dat ik in dit geval niet van een recept wil spreken. Je hebt maar twee ingrediënten nodig.

– Sweet peppers, ik had ze van het merk Peppadew
– En een zachte roomkaas.

Sweet pepper met zachte kaas, peppadewVoor de roomkaas had ik een kaas gevonden in een mooie spuitzak. In de winkel waar ik was hadden ze ook nog allerlei andere smaken kaas, ik koos dit keer voor naturel. Maar daar kan je dus mee experimenteren. Sweet pepper met zachte kaas, peppadew

Leg de pepertjes op een bord, zoveel je denkt nodig te hebben, spuit ze één voor één vol met de roomkaas. Zo heb je in een mum van tijd een bord vol met die heerlijke hapjes.

Sweet pepper met zachte kaas, peppadew

5.00 avg. rating (70% score) - 1 vote

One thought on “Sweet pepper met zachte kaas

  1. Pingback: Geschiedenis peppadew | Jdunplugged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *