Onze gerechtenblog

Recepten van gerechten die we zelf ook lekker vinden. Gerechten die heel makkelijk en snel zijn klaar te maken. We proberen het op zijn Jip en Jannekes uit te leggen en zetten er simpele foto’s bij. Tapa’s, borrelhapjes en ook completen menu’s.

Wij, Alexandra en Rob, op een terasje uitkijkend over de hoogvlakte van Lassithi

Wij, Alexandra en Rob, op een terasje uitkijkend over de hoogvlakte van Lassithi

Even een beetje voorstellen, we zijn een gezin, Alexandra en Rob, en we hebben twee dochters van rond de twintig. Rob is vegetariƫr en Alexandra eet wel vlees. Onze dochters hebben ook allerlei wensen voor het eten, de ene keer vegetarisch en de andere keer biologisch. Al die wensen maken dat we heel inventief moesten worden als het om koken gaat. Onze keuken heeft dan ook een zespits gasstel een combi magnetron en een hete lucht oven. Meestal als er gekookt wordt zijn het allerlei kleine gerechtjes om zo aan alle individuele wensen te kunnen voldoen. Koken is vaak creatief zijn, we willen u dan ook stimuleren met onze recepten om te experimenteren.

Welkom en Eet smakelijk

Alexandra en Rob

3.00 avg. rating (53% score) - 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *