Griekse Omelet

Griekse Omelet

Griekse Omelet

  • 3 eieren
  • 1 eetlepel melk
  • 1 snufje zout
  • 1 eetlepel omeletkruiden (</strong><a http://www.alexandraas.nl/?s=Griekse+Kruidenmix+voor+omelet&submit=Search”>Deze mix vind je hier</a></strong>)
  • 1 eetlepel olijfolie

Klop de eieren los met het zout en de melk.
Voeg de omeletkruiden toe.
Laat in een pan de olie heet worden.
Giet het eimengsel in de pan.
Bak de omelet eerst op een hoog vuur, maar al vrij snel de omelet droog bakken op een laag vuur. Anders brandt de omelet aan. Eventueel afdekken met een deksel tijdens het bakken.

Voorbereiding:
Bereidingstijd:
Serveertip: Na het bakken, het ei serveren op een bord en garneren met wat fijn geknipte dille of peterselie.
De omelet smaakt erg lekker met vers of geroosterd brood.

Dien de omelet op als voorgerecht of als bijgerecht bij Spaghetti of Mousaka.
Een Griekse salade en geroosterd brood met omelet is een snel en smakelijk
lunchgerecht.
griekse kruidenmix voor omeletGriekse omeletGriekse omeletGriekse omelet

Griekse omeletGriekse omelet

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *